Anna-Viktoria med rätt touch


Har varit och besökt Viktoria som har blivit en fin vän här uppe i Jämtland. Hon är också en sann företagare ,entreprenör och designer. Hon gör så mycket snyggt, och användbart. Checka gärna upp hennes hemsida, var och vad ni kan hitta i hennes sortiment. www.annaviktoria.se . Vi är väl ett släkte för oss, vi kvinnor med en massa idéer, som vi vill förverkliga. Så ibland träffas vi bara och bollar idéer, eftersom vi båda sitter på våra kammare mycket, och skriver på datorerna. Man blir lite instängd både rent fysiskt och i tanken. Och när vi väl är ute och på resande fot, så är det ju i jobbet.Ibland dyker det upp intressanta idéer,,,och då måste man bolla dom med någon likasinnad!
Tack för att du är en sådan fin och inspirerande vän, Viktoria!!
Kramar var ni än är Yvonne