Fjäll längtan

–           Nä nu längtar jag efter en riktigt härlig fjällturs hike. Ingen semester än, få se när det blir?! Även om jag tycker att jag är i stort behov av sol och värme, så känner jag ännu mer att en fjälltur skulle vara gott för själen. Känna naturen rakt in i hjärtat, och vinden som blåser ut allt groll i huvudet. Underbart! När man själv jobbar märker man att många redan tagit semester. Svårt att få tag på folk. Nu för tiden är det dock ingenting mot hur det var för 20 år sedan då hela Sverige stängde när det var semester tider. Kommer ihåg vid ett tillfälle, när jag skulle bo på hotell i Sthlm, ett ganska fint hotell. Och man ville äta en fin middag på kvällen, – Nej restaurangen är stängd på grund av semester!! Va?? Men Room service då,, – Nej dom stänger kl 20.00 på sommaren. Man fattade ingenting?! Jag hade ju bott utomlands i 4 år och tyckte att det var en självklarhet att ha öppet då folk verkligen har tid att vara på semester… – Ja skit samma Nu är det nya tider i varje fall!  Kramar var ni än är Yvonne