Campingliv

I full gång med mattillredning, har nog inte tältat på …? Ja, det är så länge sedan så jag kommer inte ihåg! Men vi hittade en jättemysig plats, vid en tjärn. Inte alls mycket mygg… Flisan (hunden) fattar ingenting… Vad håller ni på med???
När natten lägger sig, och vi med den så kan jag inte skryta med att det går snabbt att somna. Ligger och tänker på om det kommer björn eller varg, hur skall jag göra då?? Det hörs ett djurvrål, och jag nästan står upp i det låga tältet.. men när allt kommer omkring så var det nog bara fjällkorna? Vaknar ett antal gånger, vid 03.50 åker mössan på och en extra träningsoverallsjacka, men annars jättemysigt och tyst, lugnt och superskönt!

 

Nästa dag på väg tillbaka skall vi ta en omväg upp på Mittåkläppens topp…jag visar vägen. (Troligtvis en av mina sämsta kroppsbilder, har mycket bylsiga kläder därav min hemska kroppshållning. Kanske också en natt i tält har lite att göra med det hela?)

Vi klarade det, Flisan först… Alla vi möter tittar häpnadsväckande på lilla Flisan som banar vägen med sina små korta ben. Men hon bevisar att man med god vilja och mycket energi klarar det mesta även om man är liten (alla andra hundar vi möter är tre gånger så långbenta som hon)!

Ha en skön helg!
Kramar var ni än är, Yvonne