Golf på Frösön

Gårdagen började med spöregn när jag åker i bilen ut till Frösö Golfklubb. NEJ fasen också, efter allt förberedande jobb, och alla 128 st deltagare, så vill jag inte att det skall bli inställt… Till och med så några som stod på väntelistan kom ut, för att man tänkte nu är det några som hoppar av p.g.a. vädret…men icke!

Men enligt alla vädersighter så skall vädret bli bättre vid 9.30-tiden. Tävlingen blir framskjuten en halvtimme, och mycket riktigt det slutar regna!! Jaaa! Så allt går sedan planenligt, en jättefin dag!
Som syns på bilderna så är det kallt, eller rättare sagt jag tyckte det var kallt. Är ju inte riktig jämte, kanske är det de?!
Golfkrogen med Anders Vickbergi spetsen och hans personal, gjorde ett fantastiskt jobb, tack!
Och ett stort tack till tävlingsledningen som gjorde ett superjobb! Och tack alla som bidrog till att det blev en sådan lyckad dag!

Ha det gott,
Yvonne

Det sägs att första Tee på Frösö Golfklubb är en av landets vackraste. Min bild gör inte vyn rättvis, den är mycket mer storslagen.

 

Ingrid Bergvall – en riktig förebild, hon är 82 år och spelade igår!! Hon tyckte det var lite orättvist att män som är över 72 får gå fram till dam tee för utslag. Men damer över 72 har inget mer alternativ för att få en liten bättring för utslag… Hon har en poäng!!

 

Alla glada pristagare i tävling på Frösö Golf igår. Bredvid mig står Elisabeth Viggebron som hjälpte mig sy ihop alltihopa! Tack!

 

Här är det vinnande paret, Katarina Kjellin och Jonathan Pålsson, superglada givetvis.