Rensar

Ja puh nu är det semester,,, vad gör jag??? Jo jobbar som en idiot på att rensa och kasta en massa grejer vi har i ladugården. Hela dagen igår till sena kvällen, bara avbrott för mat. Tre stora lass till Soppstationen, och några till kommer det att bli innan den här hösten är slut. Vi har liksom bara börjat ;;; Det värsta är att man hittar grejer som man inte sett på massor av år, och måste sitta och titta och läsa,,, – ja ni vet.. Det tar extra tid. Sedan vet man inte om man skall kasta eller ge bort eller lägga på hög igen. Hela gårdens gräsmatta var full med grejor igår, tack och lov var det fint väder så det gick bra. Bra syssla än att ligga och njuta av solen,,J Ja ja det blir fint i ladan i varje fall och det känns skönt och få rensat… Fortsättning följer idag, dock inte lika ihärdigt. Kramar var ni än är, Yvonne