Make up trend

Höstens look när det gäller make up. Känner ni som jag att man gärna vill ha lite nya färger i ansiktet när hösten ramlar in. När man väl står där framför disken och försöker välja vad man skall satsa på, blir man gärna lite rörig i huvudet. För min egen del blir det ofta att jag dras åt mina vanliga färger, för det blir så mycket att ta ställning till och jag ”hinner” inte känna efter vad jag skulle vilja prova nytt. Trenden denna höst är ju väldigt sofistikerad och klassisk, kan jag tycka. Med dess blodröda läppar och dramatiska ögon. Samtidigt ser man den sobra, diskreta och eleganta make upen. Den här hösten skall man nog våga vara lite mer personlig, våga bryta färgsättningar som man normalt inte gör. Det som jag tycker kan vara ett krux när det skall vara så mörka och röda läppar,,, DU MÅSTA HA GANSKA SÅ VITA TÄNDER! Har man för mörka / röda läppar så kan vissa få väldigt gula tänder. Det mörka gör att tänderna blir gula, så var noga när ni väljer ut en mörk/ röd nyans mot dina tänder, så ni vet att det funkar. Så värme och elegans är väl det man kan sammanfatta hösttrenderna, när det gäller make up.