Peeling, motion för huden

Efter lång förkylning, och en hosta som inte riktigt vill ge sig, kända jag ändå at jag var tvungen att röra på mig ikväll.
Hiskligt åskväder på eftermiddagen, sedan sken solen upp och det blev en skön kväll. En snabb promenad att börja med! Hela ÖSK s sport område var fullt med joggare, stavgångare och rull-skidåkare. Jag blir lika förvånad varje gång, folk är verkligen ute och motionerar häruppe. Precis som kroppen behöver motion, kom ihåg att huden också behöver det. Peeling en gång om dagen, ser till att det blir rotation på blodcirkulationen, och du får bort de döda hudcellerna som ligger på hudytan. Ju förr desto bättre, man ser resultat huden på 2 veckor. Den mår mycket bättre, är slätare och har en mycket hälsosammare färg. Om man måste lägga make up på så ser den mycket bättre ut också!

Kramar var ni än är, Yvonne