Trend spaning

Hallå där,,, tycker alltid att det är lite kul efter att ha spenderat lite tid i Sthlm, så blir man så inspirerad vad det gäller kläd trender. – Ja nu har det ju varit lite varmt, men ändå ser man en hel del människor som har tagit på sig mer höstlika kläder. Alla skyltfönster skiftar i mossgrönt, plommon lila, lite brunt, svart och en klick riktigt orange. Tycker det känns som om många anammat den mer lite stilrena klassiska syd europeiska stilen. (Pratar nu för kvinnor i min egen ålder ) Den figurnära kavajen, smala lite korta byxor och platta skor. En stil som både italienskor, fransyskor har haft länge länge.  Dom platta skorna forsätter att gälla gärna med lite Chanel karaktär, eller dom riktigt höga pumpsen, ridstövlar och höga stövletter. Tjocka strumpor med lite sladdriga klänningar/ tunikor. Och sedan något som jag gillar ponchos, i lite olika varianter! Bekvämt, varmt och snyggt! Kramar på er , Yvonne