Vajsing

I fredags hände något med hemsidan,, sedan dess har den varit helt nere tills idag. Vad man är lost??? Det spelar ingen roll men vi är helt i händerna på att datorer skall funka, mail skall funka, man skall ha internet koppling överallt, för att ständigt vara närvarande på ett eller annat sätt. Och när det inte  riktigt funkar så blir det panik! Frustrerande –ja!

I vilket fall, så drog jag ner till Sthlm igår för att fira min stora dotters 23-åriga födelsedag. Det blir lite fram och tillbaka mellan jämtland och Sthlm a´ 57 mil enkel resa. Men jag gillar ju att köra bil, jag tänker så bra. Knäppt nog så kan jag sitta i tystnad timme ut och timme in och bara köra. Det är så skönt! Så rätt som det är så kommer jag på att jag kanske skall lyssna lite på nyheter i varje fall ?! Bil betyder frihet för mig. Vad skulle jag göra utan bilen?! Bilen, datorn, mobilen, internet,,, puh   var är vi på väg?! Kramar på er var ni är Yvonne