Y-won är invigd!

Nu är det gjort!! Invigningen av Nya Elit Stadshotell i Eskilstuna. För fyra år sedan så brann denna byggnad till alla Eskilstuna bors skräck! En klenod i Eskilstuna, en historia en stolthet som levt med alla invånare sedan -30-talet! Branden rubriserades som mordbrand, tack och lov så blev ingen på hotellet bragd om livet. Så i fredagskväll var det återinvigning, med stor pompa och ståt. Och som ni ser har JAG blivet ärad med mitt namn för hotellets  Bar & Grill! 
Hotelldiriktören Bicky ringde mig i våras och frågade om jag skulle tycka detta var kul att låna ut mitt namn till detta. Jag blev givetvis mycket ärad. En annorlunda stavning som jag tycker är kaxig, och min Miss Universum bild får pryda en del av en vägg som ni ser i bakgrunden.
Om ni har vägarna förbi eller rent av bor i Eskilstuna så är ni  Välkomna in till ett av Elit hotells finaste hotell i Sverige! ( Enligt reginchefen Håkan) 

Ha en fin fortsatt söndag, Stor kram på er var ni än är
Yvonne // Y-won