Tack för bullarna!

En sväng ner till Stockholm, ”London” foggen ligger tung när jag körde ner igår. Jobbigt när man ser lite dåligt. Även om jag har glasögon när jag kör, så känns det inte riktigt tillräckligt. Men det gick bra! Späckat schema med möten under dagen. På eftermiddagen, åkte jag till Lastberget i Bålsta( www.lastberget.se) . Hade aldrig varit där, vilket ställe!! Stort som bara den, och unikt i sitt slag. Här sitter jag och går igenom produkterna med Lina och Lisbeth . Lisbeth och jag har känt varann under många år, eftersom hon jobbat på marknads avd för Bonniers förlag. Nu har hon sadlat om, och jobbar här på Lastberget. Super fina rum, relax och upplevelser av alla de slag. Riktigt god mat också! Fick till och med bullar med mig hem, eftersom det är kanelbullens dag, jättegulligt Tack köket!

Kramar var ni än är Yvonne