Alltid Välkommen

Laddad för en innehållsrik vecka. Imorse var jag gäst hos RIX morgon Zoo med Roger och Titti. Man känner sig alltid lika välkommen till dom. Vi hade en mycket trevlig stund. Möte nere i city med Glossybox´s Victoria, en ung driven norsk tjej. Intressant idé med en månadsprenumeration på en låda med kosmetik..hm funderar,,,. På eftermiddag blev det ett besök hos Bukowskis som hade en stor inbjudan för att presentera ett samarbete för  Childhood. Kreatörerna för mattorna som skall säljas för att samla in pengar till Childhood, var närvarande. Bland annat Bernadotte och Kylberg, Monica Föster och Thomas  Eriksson Arkitekter. Väldigt fina mattor                                                                                            
Mattorna säljs på Bukowskis Contemporary den 15 november. Hela intäkten går till World Childhood Foundation till förmån för deras arbete att hjälpa utsatta barn runt om i världen. Barn har rätt till en barndom.

Riktigt mycket folk, hoppas dom får bra bud!

Kramar var ni är, Yvonne