Bilkörning i oväder

Imorgon bär det av söderut igen. Stannar till i Hedemore för en föreläsning på kvällskvisten. Så fortsätter jag ner till Sthlm senare på kvällen, ,,, hoppas bara att det INTE snöar för mycket. Lite jobbigt när dom varnar för tre olika oväder!!
På torsdag skall jag också föreläsa på fm, sedan vidare till två plåtningar. En för tidningen ”Din hud” som kommer att ligga med i Svenska Dagbladet den 19/12, och den andra för TT och lokaltidningar. Sedan mingel besök till ett av Micke Bindefelts event på kvällen. Hela dagen och kvällen kommer jag att ha med ett TV-Team från Korea, som skall göra ett livstilsprogram för en Koreansk TV kanal. Dom kommer även att hänga med till Göterborg om någon vecka för att titta på YR produktion. Spännande,
Kramar på er var ni än är Yvonne

PS. Man kan ju undra hur det kommer sig med ett Koreansk TV. Jag blev intervjuad för något år sedan av en Koreansk professor för en bok som han skrev. Därav nyfikenheten från TV och viljan att göra ett program.