Botulinum toxin

Måste bara ta upp det här med att så många gör/tar Botox. Jag vill inte döma, var och en gör som man vill. Men jag tror man skapar ett stort behov som är ganska markant synligt. Det heter egentligen Botulinum toxin och är ett muskelavslappnade medel som blockerar impulser från nerven till ansiktsmuskler som orsakar linjer och rynkor. När man behandlar dessa muskler kan man inte längre använda dessa. Därigenom reduceras rynkor och veck. Effekten kommer allt ifrån ett par dagar upp till fjorton dagar och stannar ca 3-6 månader, innan du måste göra om det igen.  Låt säga nu att du gjort det med jämna mellanrum i 5 år. Sedan vill du kanske sluta,,, vad händer?? Hur ser man ut då??  Ramlar hela ansiktet ihop då eller??? Jag tror det verkligen kan bli ett beroende ”big time”  . Under min tid på Förkvälls programmet, så blev jag jätteförvånad  av att det var så oerhört många kändisar som gjort och gör detta … Som sagt jag dömer inte, men jag funderar varför man väljer en sådan väg istället för att vårda ansiktet mer så att det ändå fortsätter att vara levande. 

Kramar var ni än är, Yvonne