Riskera högklackat

Mycket intressant dag och den blev lång! Uppstigning kl 04.15 grymt tidigt, för mig. Landade i Bryssel kl 09.00. Vi tog tåget in till centrum, gick till hotellet. Tyvärr risk för att förstöra dom högklackade skorna. Kullerstenar nästan överallt. Härlig gemensam lunch, och då var jag svinhungrig. Anna Maria Corazza Bildt kom och åt tillsammans med oss. Sedan bar det av till Parlamentet. Dom ståtliga stora gråa byggnaderna, utstrålade tyngd och högtidlighet. När man kom in kände man , alvaret . Beslutens borg, EUs hjärta. Vi deltog på ett mycket intressant seminarier med , Anna Corazza, Alexandra Charles, Cecilia Malmström, Kerstin Brismar, Alojz Peterle, Susanne Lögstrup, Despina Spanou, Mella Frewen och Julie Girling. Inbjudan hade gått ut till andra svenskar som bor här nere. Seminariet handlade om kvinnors hälsa, och om diabetes. Vi fortsätter imorgon under dagen till jag styr kosan hemåt igen. Kram Yvonne