Skönhets rön

Alltid intressant att läsa om nya rön som kommer fram från forskningen inom skönhetsindustrin.  Kom över en intervju av docenten Marie Lodén i dermatologi och forskning. Hon menar bland annat,,

Att problemet med naturliga ingredienser är alla komplexa blandningar och extrakt av många växtdelar. Därför är det viktigt att veta hur dom naturliga råvarorna har skördats, förvarats och hanterats i fabriken. Det finns ingen vedertagen forskning som visar att det är bättre att använda naturliga ingredienser än syntetiska. Det gäller att man plockar rätt slags löv och blommor och att de förvaras på ett klokt sätt så att det inte möglar.

– Ja du Marie, vi producenter jagar varje dag för att försöka få till så vettiga, nyttiga och bra produkter till ett bra pris i en bra/fin förpackning. Vi måste lite på att våra leverantörer i vår tur att dom gör sitt yttersta med sin forskning. Alla vill vi framåt, men det får inte gå för fort fram för då blir det bakslag!

Kramar var ni än är Yvonne