Zlatan feber,,

Även jag måste få kommentera fotbollsmatchen igår. Jag satt själv här hemma skrek och tjoade som en galning. Tyckte dom spelade riktigt bra fotboll, skitbra och snabb fotboll. Sedan kliver HAN fram HAN med stort Z. Han som kommer att ha hans namn inristat i denna nya arenas hjärta. Han som skriver svensk fotbollshistoria. Jag ställer mig frågan,,, hur kan man bara när det väl gäller kliva fram och göra mål på mål på mål på mål. Bestämma sig att vara så fokuserad på att göra mål, och han gör 4 på England.- Jo man kan bara det om man heter Zlatan och är en av världens bästa fotbolls spelare. Givetvis betyder laget oerhört mycket också, utan lag insatsen hade det ju inte blivit så här bra heller. I intervjun efteråt fick han frågan, hur tänker du, vad siktar du nu på? … –  Att utvecklas och bli ännu bättre fotbollsspelare!! Vilken förebild! Jag har inte läst hans bok, men jag tror jag måste göra det,,, jag också! Ack ja! Kramar Yvonne