Ursäkta,, namnet var Flisan!

Det är inte bara jag som älskar snön, min 10-åriga Westi Flisan älskar den också. Tack och lov så håller sig temperaturen runt -6 så snön är perfekt att både leka i och åka skidor på. Mycket stärkande för både tvåbenta och fyrbenta! Just nu har fröken i fråga varit oerhört skendräktig, och då blir hon så mammig. Jag kan inte gå någonstans i huset utan att hon är vid mina fötter hela tiden. På kontoret ligger hon vid mina fötter under skrivbordet. Tv-tittandet i Soffan,, då ligger hon helst på min eller Mickes mage, och vid fötterna när det blivit för varmt. Vi hinner inte nämna att vi kanske skall gå upp och lägga oss förrän hon springer upp och lägger sig i sin korg i sovrummet… fantastiskt vad hundar lär sig,,, och hör vad man pratar om.  Kramar på er, Yvonne