Var det 50? NEJ!

Hej på er,, ännu en intensiv vecka, framför mig. Son kommer att avslutas med 50-års kalas?!? Vem fyller – ja jag vet inte?? Jag kan inte förlika mig med siffrorna,, men  jag får väl erkänna det är väl jag då!! Mycket att göra innan dess, och jag kommer att dra mig åt Eskilstuna hållet mot slutet av veckan. Jag vet inte så mycket men roligt blir det nog, är jag helt övertygad om.  Jag ville egentligen inte fira,, utan dra till okänd ort. Men mina barn ville ha fest, alla mina vänner ville ha fest. Micke stöttade vad jag än ville välja,, så jag valde fest. Fast det trodde jag aldrig!! Nu kommer frågan vad skall jag ha på mig,,, som 50-öring?? Långt? Kort? Cocktail? Svart? Färg? Guld??? – Nej jag vet inte,,, jag funderar,,,  Kramar på er var ni än är, Yvonne

PS. Vacker utsikt från mitt kontors fönster, en kylig morgon -18 grader. Storsjön har fått isflaket på sig, en vecka tidigare än normalt ! Och Oviksfjällen ståtar långt där borta i vit skrud!