Var tar tiden vägen?

Hej på er,, Nu har det nästan gått en vecka sedan jag bloggade, jag är ledsen för det. Förra veckan var väldigt ihärdig med långa dagar mycket möten och sena arbetskvällar. Det var väldigt intressant fast jag blev trött! I helgen har jag försökt vila upp mig lite i Falun av alla ställen,,, – Ja jag menade inte att det var negativt, jag var på skid- SM. Skönt att vara ute i friska luften, och inte tänka på något. Kom hem till Östersund igår kväll. Imorgon skall jag byta till en ny dator, hoppas det kommer att gå smidigt!? Alltid lite läskigt, så man får med allting över till den nya och inte tappar bort någonting på vägen.

Vill göra lite PR för Acadermia Mässan ( en skönhetsmässa) som kommer att vara i mars ( den 23-24/3 på Kistamässan). Gå gärna in på www.acadermia.se och läs om oss föreläsare , men också om vad du som konsument kan få ta del av på mässan. Mycket intressant, och bra priser!

Kramar på er, Yvonne