Lite blödig mor

Ikväll vinkade jag av mina två döttrar som skall flyga till Argentina och Paraguay. Dom skall möta upp sin far där, sedan vara med och spela in något för PLAN. – Ja jag tror alla mammor vet hur detta känns, kluven är man i varje fall ! Jättekul och nyttig upplevelse, för tjejerna. Men jag tycker inte det är kul att sätta båda ungarna på samma flyg. Även om jag själv vet hur kul och nyttigt det är med sådana här upplevelser, så blir det en klump i magen. Man vill ju på något sätt ändå ha koll,,,

Nu kan jag förstå hur min egen mamma kände när jag inte kom hem efter vunnit Miss U titeln. Hon var fullständigt bedrövad ett långt tag. Mina tjejer skall ju komma hem om två veckor igen, tack och lov. En liten tår blev det i varje fall även om jag skärpte mig ordentligt!

Kramar Yvonne