Mitt i ett inferno

Är nu hemma i Östersund några dagar, oh det är skönt. Måste hinna tvätta, packa om och hämta lite jämtländsk kraft som jag saknar. På vägen upp i tisdags kväll, så blev det tvärstopp strax innan Gävle på E4. Bilolycka,,,, Jag hamnade väldigt långt fram, det var bara två långtradare som stop nästan bredvid varann och så jag. Så ambulanserna (3 st) passerade, brandbil och bredvid mig ställde sig bärgaren och bakom mig en annan brandbil. Det var blåljus överallt, och det kändes väldigt olustigt, man vet ju att någon eller några sitter i dom krockade bilarna. Tiden går och man kan ju inte göra något annat än att sitta kvar. Satt nog i någon timme, och med lite lätt panik över att jag blev bara kissnödigare och kissnödigare… Oh jag blir så arg på mig själv att jag borde ha fixat detta innan jag åkte, givetvis… Till slut så kommer en poliskvinna och säger att jag och långtradarna får åka när sista ambulansen åkt. Sedan skall bärgaren ta vid. Lättad att snart stanna vid en bensinstation, och självklart en stor tanke till de förolyckade om att det gått bra i slutänden. Det var som vanligt skitdåligt väder, många långtradare och halt. Väl hemma sent på natten, var det underbart att krypa ner i sin säng. Har hunnit åkt skidor igår kväll i -10 grader, otroligt bra skidspår fantastiskt! Skulle ha åkt ikväll också, men det blev jobb istället. Få se om jag får till det imorgon!

Kramar Yvonne