Tid för att smälta

Jag är en väldigt stolt mor ikväll, efter mina döttrars arbete tillsammans med Plan genom TV 3. Även om det är en stark upplevelse, att få se och uppleva på plats i Paraguay som dom fick. Så känner dom att dom är med och gör skillnad, och hjälper deras medsystrar i världen.  Det är mycket att bearbeta, och det inte så lätt när man är så unga som dom är. Det kommer nog att ta tid för dom att smälta.                                                                                                      

Själv har jag kommit tillbaka till Östersund sent igår kväll. Efter hektiska veckor i Sthlm, känner jag att jag längtar efter Jämtland. I veckan som gick, var jag och Viktoria (www.annaviktoria.se) och lyssna på seminariet som Veckans Affärer har för ” 125 mäktigaste kvinnorna i Sverige”. Väldigt inspirerande och intressant.  Kurs hela Onsdagen, och det handlade om förberedelserna för alla verktyg vi ( tillverkare av kosmetiska produkter) måste använda då vi anmäler våra produkter . Nya EU lagar och Svenska. Dom lagar som råder för kosmetiska produkter, är dom absolut strängaste, till och med strängare än livsmedelslagarna. Så hade dom kosmetiska lagarna gällt istället för livsmedelslagarna hade inte ”hästkött skandalen” kunnat hända. Nu skall jag njuta av helgens ledighet, kanske blir det lite skidåkning i det fina vädret..

Kramar Yvonne