Vårinspiration

Nu har jag äntligen fått lite tid och fixa lite vårkänsla här hemma. Det är så skönt att få in lite vårblommor, som lyser upp. Den här veckan har jag kört föreläsningar för Apotekspersonal, så det har blivit några vänder till Sthlm redan. Det blev flyg den här veckan. Till helgen tar jag bilen och styr kosan söderöver. Jag gillar snö och kallt, men fasen när det -23 när man vaknar på mornarna och det är mitt i mars,,, – Nej lite mildare och lite mer vårvinter tack!! Snart stundar Basse on tour igen. Det är tredje året vi kör nu, denna välgörenhets aktion för att dra in pengar till avd där barn och ungdomar på Östersunds sjukhus vistas. Vi ser till att dom får en drägligare vistelse. Vi har bland annat varit med och dragit in pengar till en stor inglasad terrass i anslutning till barn och ungdoms avd. För dessa barn som måste tillbringa mycket tid på sjukhus, och som måste få lite luft och solljus.

Givetvis kommer jag köra uppdateringar på bloggen från turen, som delvis kommer att ske på skoter.

Kramar på er Yvonne

 

PS. Imorgon bitti får jag fint besök!