Moget fräsch

Hej på er,

När man börjar bli lite mer mogen i ålder, så kan det vara lite kritiskt att ladda på med make up. Tendenserna att det lägger sig i linjerna så att dom syns extra mycket, är stor. Vill du använda rött läppstift,, ( för det vill man ju ibland) är risken stor att man får väldigt gula tänder. Det röda framhäver den gula färgen som tänder i mogen ålder är. För mycket ögonskugga, mascara och rouge kan bli påsk kärring liknade. Ju äldre man blir desto lättare på handen är en fördel när man lägger på make up.

En bra bas ( Foundation) en mascara, mattare ögonskuggor, och lite ljus high lither  precis under ögonbryns bågen, liten dutt i ögonvrån ger en piggare blick. Ljus rouge eller solpuder som du använder med en vettig borste( inte för gammal) så att det blir naturligt när man borstar på det.  Läppstift och läppglans som hjälper varandra att få en fin ram på läpparna.

Brun utan sol kan vara ett bra knep när man vill känna sig lite piggare. För ansiktet är Lancome´ den bästa som jag provat. Det är lätt om man köper för billiga produkter att man blir för gul i ansiktet.

Till kroppen finns det väldigt milda varianter som inte ger för starkt uttryck, och därmed lättare att få jämnt på kroppen. Lycka till kramar var ni än är Yvonne