Skridskor på grus

Hej hej,

Den här veckan har jag hunnit avverka Göteborg måndag, tisdag och onsdag. Härligt vårväder, även om det blåste. Förresten, det tycker jag att det nästan alltid gör i Göteborg. Haft två förläsningar och fått till ett viktigt möte, med min kemist sedan 17 år Lena. Jag blev verkligen sugen på att leta rätt på mina vårkappor, när Lena kom i sin snygga trench. Själv släpade jag på min täckjacka som jag i och för sig trivs i , men börjar tycka är tjatig. Det gör ju inte saken bättre att jag är så frusen av mig. För värmens skull tycker jag det är skönt med den tjocka täckjackan. Men nu skall det ju börja vända till finare och varmare vår väder. I Stockholm är det soligt men grusigt. Man kan nästan åka skriskor med skorna på allt grus. Höll på att slå på ändan idag på grund av allt grus! Så ta det lugnt!

Kramar Yvonne