Tappad spänst

Gud vad tiden rullar på,, jag fattar inte. Helt galet! Mycket jobb i Malmö, gjorde inspirations föreläsningar och sprang på möten. Full späckat! Tillbaka i ett vackert vårligt Sthlm, nu luktar det vår i varje fall. Hoppas ni är glada för denna månads erbjudande på webb shopen med 20%. Passa på! Kom ihåg att ni automatiskt bli med i en tävling där vi lottar ut en valfri produkt. Så den här månaden kommer alla som handlat under April månad vara med i månadsutlottningen. Nu har jag varit hemifrån Östersund i över tre veckor, och jag längtar hem. All snö har hunnit försvinna under tiden, och ett nytt vårligt landskap är på väg att ta form. Min resväska med kläder är återanvänd femtioelva gånger, tänk vad man kan trolla fram kombinationer på kläder när man måste. Även om man själv tycker det är extremt tråkigt, eftersom man sett kläderna till leda. Men nu har dom tappat spänsten och sjunger på sista versen. När jag åkte hemifrån var det fortfarande vinter, där av mest vinter kläder, men nu är det ju vår! Vi höres, Kramar på er Yvonne