Typiskt Y blunder

.

Det har varit en tuff vecka ute i världen, och ibland känns det hopplöst att ta in allt hemskt. För att försöka få lite annat i huvudet, så måste jag berätta om min senaste blunder som inträffade igår kväll. Jag har jobbat väldigt hårt under lång tid, och inte varit hemma i Östersund på länge. Så min Micke kom ner till Stockholm nu i helgen och vi har haft det jättemysigt. Bland annat tog vi in på SAS Waterfront och bodde där en natt. Kanon ställe! För att riktigt mysa till det så beställde vi upp room service igår kväll. Så vi satt i sängen och käkade och  titta på film, Skyfall ,, skitbra..

I varje fall så skulle jag ställa ut brickan med all disk efter vi ätit klart. Jag hade morgonrock på mig, och stapplade ut med en tung bricka och försökte få upp en tung hotell dörr. När jag väl fick upp den så skulle jag ställa ner brickan på golvet intill väggen i korridoren. – Ja mitt dumma knä var inte i form, så jag kunde inte böja ner mig så mycket som jag tänkt mig. Vilket resulterar i en något framlutad kroppställning, och peppar och salt kar som börja lämna brickan och åker ner i golvet. Då kommer den tunga dörren och puttar på mig i rumpan så jag ramlar ytterligare framåt, och den går igen bakom mig. I korridoren kommer en engelsktalande något skrattande man emot mig, och undrar om jag har nyckel in till rummet? Där ligger jag i morgon rock och barfota i hotell korridoren och försöker få ordning på brickan och dess disk. – Jodå säger jag något förlägen!! Sedan drämmer jag näven i dörren samtidigt som Micke öppnar,,,,, gapskrattande,, – Ja det var väl tur att man inte var själv denna gången, då hade det blivit riktigt pinsamt att åka ner till receptionen i bara morgon rocken och barfota. Nu sitter jag på ett nytt hotell ,, fast i Malmö, jobb fram till Onsdag.
Ha en fin vecka, Kramar Yvonne