Rota efter något nytt

–        Ja då var det Maj, och sommaren står för dörren straxt. Har försökt dyka i mina garderober för att se om man kan hitta något ”vår” plagg man inte sett eller haft på ett tag. Tycker faktiskt det är riktigt roligt att hitta plagg som man en gång gillat, och pimpa om dom med nya knappar, och kanske fixa till någon annan detalj. Nja det har väl gått sådär, när man väl står där på huvudet ner i kartongen, så ställer jag mig frågan,, Vad håller du på med?? Mycket av det här jag rotar runt i, har överlevt sin storhets tid. Samtidigt har jag väldigt svårt att göra mig av med gamla grejer överhuvudtaget. Spelar ingen roll om det kläder eller möbler. – Nej det måste nog inhandlas några nya fräscha toppar, skjortor till att börja med.

Jag vill passa på att tacka några bloggare som har omtalat mina produkter positivt.

Dels      www.nattstad.se Isabelle, Bianca Ingrosso www.finest.se  och Sandra Bergqvist också www.finest.se som också är min äldsta dotter puss på dig!. Tack och kram Yvonne