Tiden, var tog den vägen?

 

Oj oj oj,, vilken vecka,, tandläkare och sedan min yngsta dotters student!! Förberedelser på nationaldagen, ledighet som kom passande! Fredagen blev en fantastisk och minnesrik dag. Vackert väder och en glad och lycklig dotter som äntligen blivit klar från gymnasiet. Hon har kämpat tappert, och klarat det med bravur. En jätterolig dag för oss alla, familj och släktingar. Sång och musik, kantade eftermiddagen och kvällskvisten!

Försökte att hämta andan under lördagen, och tittade givetvis på prinsessbröllopet på TV. Är ju i Sthlm, men gav mig inte in i gyttret. Såg alla bussar på avstånd som stod parkerade runt Gamla stan. Otroligt vackert bröllop, önskar dom lycka till! Visst är det kul att titta på alla fina och uppklädda gäster. Här en fin bild från morgonens hundpromenad i Vitabergsparken på söder. Den är så vackert prunkande, av alla gröna fina träd och blommor.

Imorgon är det Köpenhamn tur och retur, så et blir tidig uppstigning! Kramar Yvonne