Det råder Ernst feber

En del av en krönika skriven av Leif GW Persson Söndagen den 14/6
Bortom manligt förstånd

Ernst är händig och praktisk långt bortom manligt förstånd. Han sågar, spikar, målar, planterar växter och lagar mat så det står härliga till. Han kan meka rör och dra elledningar, lägga nytt tak och mura om grunden till huset samtidigt som han klappar katten, kliar hunden under hakan och konverserar sin egen pelargonia. Dessutom ser han bra ut, han säger bara goda, snälla och jämställda saker och medan han gör det ler han oavbrutet med tänder som blixtrar lika vita som porslinet i det badrum som han själv har installerat och mitt i alltihop – hur han nu hinner med det – är han givetvis lyckligt gift. Inte nog med detta. Fanskapet tillverkar till och med sin egen citronlikör vilket torde skänka honom en särställning bland landets vuxna män. http://www.expressen.se/kronikorer/leif-gw-persson/forlat-mig-ernst-forlat/

Ni måste läsa GW´s hela krönika i Expressen idag, den är skitbra! Jag har haft turen att träffa Ernst flera gånger i olika sammanhang. Och han är precis så trevlig som alla tror, en godhjärtad man med fantastiska egenskaper. Häromdagen sa väninnan till mig,,, – Men guuud följer du Ernst i år på TV. Vilket ställe han gör i ordning. Jag tänker för mig själv, – undrar om Ernst vet hur många människor som fascineras och inspireras av honom varje år. Vi är många som diggar Ernst, både kvinnor och män! Det är tydligt det! Kramar Yvonne