Sorry!

Nu har jag varit riktigt tråkig, slarvat rejält med bloggen. Sorry!!

Jag har gjort så mycket tråkigt dator knackande, så det finns inget roligt att prata om. Jag har hållit på och anmält produkterna i det EU verktyg som  det är lag på från 11/7 imorgon. Och det är ett riktigt häst jobb, med många timmar framför datorn.

Från morgon till sen kväll, plus hinna med något möte emellan, sedan försöka och inte titta ut för mycket på det vackra vädret.. – Ja idag gjorde det inte så mycket när det regnade!

Jag var hemma i Östersund i helgen och hann med en golfrunda, en helt magisk kväll på golfbanan. Titta vilken utsikt!! Även om inte golfandet gick så bra, så var det sååå skönt.

Jag fortsätter och jobba på! Snart kommer det att börja hända grejer som är lite roligare och prata om. Kramar på er så länge Yvonne