3 reaktion på “Snart smäller det…

 1. Anna

  Vill avfyra en stor kommentar, om denna nya hemsidans kostym. Jädrar vilken skit snygg hemsida det blivit, personligt & härligt det är ju du! Färgen är ju min favoritfärg, like it ! 🙂 Hade verkligen kul lång läsning bland annat du skriver om hudvårdsserien, om dina produkter & nya förpackningarna var ju wow ! Ser framemot att köpa några produkter, men först skall jag bara göra slut på YR shower & body lotion. Kram, Anna

  Svara
 2. Ingrid Ärfström

  Hej Yvonne!
  Har använt dina produkter en längre tid – gillar dem skarpt! Nu när vi skall packa weekendväskan ovh fara mot storstaden – saknar jag en produkt som skulle bli pricken öven i:et – ett litet resekit – kan det tänkas komma ett sådant i framtiden?

  Ha en underbar helg i det härliga vårvädret!

  Ingrid Ä

  Svara

Kommentera