Fotboll & Montazami

Tyvärr så hjälpte inte stödet på friends arena igår kväll! Men det var en otrolig upplevelse från vägen ut till arenan till vi var bänkade på plats.
Det går verkligen smidigt även om det är lämmeltåg till Solna.
Först på pendeltåget ,,knök, sedan från tåget till arenan. Väl på plats,, rad 4 på mittlinjen, galet häftigt!
Galet häftigt, synd att det inte gick vägen, jäkligt synd!
För er som tittade på Montazami med vänner på 3:an igår kväll, kommer jag att lägga ut lite roliga bilder senare idag.
Kram Yvonne

20131120-065626.jpg

20131120-065646.jpg

20131120-065707.jpg

20131120-070055.jpg

12 reaktion på “Fotboll & Montazami

 1. Anna

  Hej hej, Kommer att kolla Montazamis på söndag i repris, då det är textat. Det är absolut ett måste, då jag såg trailern att söta kultingar, & ni är med. Såg & hejade på fotbollen igår, men synd det slutade så. Vet inte om jag får en avhyvling, men måste säga att Cristiano var grym, otroligt fantastisk spelare. Har alltid tyckt det. Kram, Anna PS, vart har du köpt den ursnygga sjalen du hade på Rix morron? DS

  Svara
 2. Yvonne Ryding Inläggsförfattare

  Hej Anna,
  Vi får båda se reprisen på söndag!
  Grym match,dom hade inte turen på sin sida, tyvärr. Jättehäftig upplevelse!
  sjalen har jag köpt på Viking Line för några veckor sedan. Mycket för den matchar mina produkter i färg. Kram Yvonne

  Svara
 3. Lena

  Hej Yvonne!
  Det var väldigt längesedan men jag kollade dig istället för fotbollen.
  Är det möjligt att få din autograf? Var inne på Lindex i Gbg men hittade inte dina produkter där.
  Du är fortfarande lika vacker och härlig.
  Kram

  Svara
 4. Yvonne Ryding Inläggsförfattare

  Hej Lena,
  Kul att höra att du valde mig istället för fotbollen!
  Jo då alla Lindex i hela Sverige har produkterna. Dom står på skönhetsavdelningen, och dom sticker ut med sin nya rosa färg. Du kan inte missa det!
  Visst kan jag ge autograf, men jag behöver en hem adress. Maila mig på kundservice@yvonneryding.com
  Kram Yvonne

  Svara
 5. Monica

  Hej Yvonne, är jättespänd på att se programmet på söndag, jag använder dina produkter o tycker dom är jättebra, men varför har du tagit bort peelingen och masken?? dom klara man sig ju inte utan
  kommer det några nya produkter ?? Tycker det är jätte svårt med att hitta en bra foundation, vilken använder du??
  Kram Monica

  Svara
 6. Yvonne

  Hej Monica,
  Ha förtröstan, jag jobbar med produktutvecklingen så det kanske dyker upp något nytt åt det hållet.. Vem vet:)?
  Just nu använder jag IDUNs mineralpuder foundation. Man lägger på det med en stor borste, och så är det som ett löst puder. Finns på Apotek att köpa!

  Kram Yvonne

  Svara
 7. Rebecca

  Ååååååh, du är ju bara så underbar… såg dig på Montazamis. vilken härlig utstrålning och karisma. Jag diggar dig Yvonne, har alltid gjort d <3 Ha en underbar dag, kram från frissa i Stockholm <3

  Svara
 8. Anna

  Hello Yvonne again, Synd att den sjalen inte finns här i Örebro, skulle gärna ha en sån. Jag har ganska många sjalar, min favorit är helt klart glittriga Missoni sjal!! Jo, har du poppat upp tanken på att göra fleece , knallrosa som din nya kostym på produkter , med coola logo på? Jag har ju kvar din vita fleece, älskar den & använder den dagligen när jag tränar.. Jädra bra kvalite & skön!! Kram, Anna

  Svara
 9. Yvonne Ryding Inläggsförfattare

  Hej Anna,
  Bra idé det kanske jag skulle ta och fundera på! Skulle kunna bli läckert!
  Kram Yvonne

  Svara
 10. Laila Hägglund

  Hej Yvonne !
  Jag såg dig hos Montazamis. Du är verkligen en god ambassadör för Sverige med ditt naturliga och trevliga sätt. Är inte förvånad över att du vann titeln Fröken Universum, det gör man bara om man är fin på både ut och insidan. Det märktes tydligt att barnen Montazami fattade tycke för dig. Heja dig !! Jag använder dina produkter och brukar köpa produkterna hos ICA-Maxi i Birsta, Sundsvall. I går när jag skulle köpa Body Lotion och Nattkrämen var hyllorna med dina produkter helt tomma. Jag vet ju att ”kostymbyte” pågår och tänkte precis fråga när dina varor kommer in igen….då såg jag att produkterna (i sin gamla vita kostym m ränder) stod på ett reabord och var rejält prisnedsatta. Gissa om jag blev glad 🙂 Nu har jag laddat upp så jag klarar mig ett tag ! Snygg färg på kostymen nu !!
  Kram från Laila

  Svara
 11. Yvonne Ryding Inläggsförfattare

  Hej Laila, Kul att du gillade programmet! – Ja Marias ungar är fantastiska, super mjuka och fina!
  Härligt att du gjorde lite kap!
  Kram och trevlig helg!
  Yvonne

  Svara

Kommentera