Livet måste rulla på

Livet måste rulla på, även om man kastas från ena ytterligheten till den andra. Igår kväll var jag inbjuden till en fantastisk lansering. Det var Efva Attlings doft! Hon hade en otrolig klänning på sig kvällen till ära, och doften hon har skapat är otroligt fin.
Hon har designat flaskan , självklart!
Det var en härligt lyxig kväll.
Vilken super duktig kvinna, företagare, entreprenör, mamma och designer!!
Jag bara bugar och fascineras och inspireras!
Kram o lycka till Efva!

20131113-120409.jpg

20131113-120437.jpg

20131113-120500.jpg

2 reaktion på “Livet måste rulla på

  1. Anna

    Hej Yvonne, kul att du var inbjuden på hennes lansering. Efva är väldigt naturligt vacker. Gillar hennes vackra smycke, de är unika tycker jag. Kommer du att skicka provburkarna till mig , som du sade förra måndagen att du skulle ? Kram, Anna

    Svara
  2. Anna

    Hej igen, sorry att jag var ivrig igår, prickade in frågan lite för snabbt. Var bara så nyfiken på dina produkter. Tusen tackar rara du, jag fick dom idag! Vad generöst av dig, att skicka fler..! Skall bli spännande att prova dom. Kram, Anna

    Svara

Kommentera