Maria Montazami och jag

Besöket hos Maria och hennes fantastiska familj, var ett sant nöje.
Hela familjen inklusive mormor, har en
oerhört varm utstrålning. Jag kände mig väldigt välkommen! Det var jättetrevligt att lära känna hela familjen, och framför allt Maria.
Köra ner cabbat, besöka en mindre ekologisk saluhall mitt på landet, och snacka tjej snack och sist en riktigt fin fest. En minnesrik kanon dag!
Stor kram till Maria och hennes familj, och tack för sist!
Yvonne

20131121-232458.jpg

20131121-232623.jpg

20131121-232319.jpg

4 reaktion på “Maria Montazami och jag

 1. Lisa

  Sorry! Där tappade jag intresset för dina produkter. Att man kan ställa i program med den där Maria M som är en nobody som är känd för – ja, vad? – är ett bottennapp. Fattar inte vad det har tagit åt svenskarna som fullkomligt kastar pengar efter henne som ska vara med överallt. Jag tål snart inte att se henne på bild och tv-programmen med henne skulle jag aldrig drömma om att se. Är du så desperat efter att vara med i TV så du ställer upp på vad som helst? Trodde bättre om dig.

  Svara
 2. Yvonne Ryding Inläggsförfattare

  Hej Lisa, Ser att du verkligen är upprörd över Tv programmet. Alla har rätt och tycka vad dom vill både bra och dåligt. Jag är absolut inte desperat, jag tackar väldigt mycket nej till förfrågningar om bland annat Tv program och annat. Jag var faktiskt nyfiken på att träffa Maria, då det finns en kategori människor som avskyr ( som du gör gällande att du gör) och så finns det annan annan som är precis tvärt om. Jag vill bilda min egna uppfattning, och inte lyssna på andra.
  Vad mina produkter och dess innehåll har med programmet att göra, det får stå för dig.
  Häls Yvonne

  Svara
 3. Anna

  Hello Y, Såg programmet igår, kul att du & Maria som varit nyfikna på varandra, träffades till slut..! Det syntes tydligt att Montazami kidsen gillade dig, & sjöng för dig så otroligt gulligt. Kultingar var så otroligt söta, jag tror inte jag har sett fläckiga såna som ni gosade med. Tänkte faktiskt just då, att tack & lov så är jag vegetarian! Ha en trevlig vecka, Kram Anna

  Svara

Kommentera