Regn = krulligt hår

Idag har det varit en riktigt höst ruskig dag i Sthlm. Och som vanligt glömmer jag paraplyet så jag få gå i hällregnet. Ingen ide” att ha utsläppt hår sådana här dagar, då ser jag ut som ett troll. Det blir så himla konstigt krulligt och krusigt. Ingen världslig sak, men inget kul när man spenderar morgonen framför spegeln med hår värme rulle, och försöker få till håret
– Nej får nog börja använda baskern, eller hatten, både snyggt och skyddande mot regnet.
Kram Yvonne

2 reaktion på “Regn = krulligt hår

 1. Anna

  Där sitter vi i samma båt! Jag har även själv lockigt, mest vågigt. När det regnar, har jag absolut inget emot, älskar ju regn, dessutom bra mineral i vattnet för håret. MEN det blir ett helsicke när håret torkat sig, då är det hopplöst lång tid att kamma & reda ut håret. Gissar att det är samma sak för dig? Här är det toppen väder , solen skiner. Ha en gott vecka! Kram, Anna (Vad roligt att kunna lämna kommentarer nu!!!! ) 🙂

  Svara
 2. Yvonne Ryding Inläggsförfattare

  Hej Anna,
  Som du märker nu så börjar det fungera med kommentarer också!!
  ;Man får ändå vara tacksam att det bli krulligt, jag tror det skulle vara värre att få helt rakt och platt hår?! Kram Yvonne

  Svara

Kommentera