Tidig morgon sen kväll

I morse tog jag mig ut och joggade kl 06,30. – Ja galet tidigt,, för mig i varje fall. Men bara man får över benen över sängkanten så går det. Några bilder från en fortfarande sovande park, Vitabergsparken. Men vilken bra dag man får sedan. Pigg i huvudet, och riktigt nöjd med sig själv. Avslutade dagen med en kopp te och macka med min dotter på ett mysigt fik i gamla stan.
Kram Yvonne

20131127-221031.jpg

20131127-221046.jpg

20131127-221109.jpg

6 reaktion på “Tidig morgon sen kväll

 1. Anna

  Hej Ulla,

  Vad jag förstod, så meddelas det i mejl om man vunnit. Tror inte det skrivs ut vem/vilka som vunnit här på bloggen,

  /Anna

  Svara
 2. Yvonne Ryding Inläggsförfattare

  Hej Tjejer!
  Tävlingen har gått över förväntan, vilket är jättekul. Men det kommer att ta lite tid att utse vinnaren,då så många ville vara med att tävla. Nästa fredag kommer vi publicera vinnaren.
  Kramar Yvonne

  Svara
 3. Susanne

  hej! Det var väldigt länge sen jag var inne på din blogg och kollade dina foton och allt annat nytt! Mycket händer i livet som gör att man ibland kommer av sig…Nu börjar alla detaljer, stora som små, att komma i ordning och även jag! Det är ofta vackert att vara ute tidigt på morgonen, det är lugnt och rofyllt. Jag lyckas ibland ta en joggintur tidigt och brukar då välja å-promenaden ut till Vilsta som är så fin. (du känner säkert till den) Efter det är man redo för en ny arbetsdag!
  Ha det gott! /Kram Susanne,

  Svara
 4. Yvonne Ryding Inläggsförfattare

  Så kan det vara i livet, och mycket händer som man inte rår över.
  Men lite frisk luft på morgonen är inte fel.

  Kram Yvonne

  Svara
 5. Anna

  Hej Yvonne , okej tack för ditt svar. Hej Susanne, Så fint det är i Vilsta – blev så nyfiken att jag googlade. Är ju en naturälskare så =) Dessutom, om ni skulle ha vägarna förbi i Örebro , så besök mer än gärna Naturens hus, där är det fantastiskt & man kan äta/fika. Brukar promenera dit med hunden Chelsie, hon älskar att vara där. Googla! Trevlig helg till er alla. Kram, Anna

  Svara

Kommentera