Twist & Tango

bild Jag o Eva hos Twist & Tango

I Fredags kväll, träffade jag Eva Rehnström ( ansv för Viking Lines hela taxfree kosmetik avd) och käkade middag. Strax innan middagen så gick vi förbi butiken Twist & Tango, som hade lite mingel kväll, och invigning av deras upprustade butikslokal. Fräscht med läckra kläder. Där var även Eva´s vän Harvey Ambomo från Paris. Han är både fashion krönikör och DJ.

Idag Lördag blev det promenad i två timmar i snabb takt, måste få röra på mig. Tyvärr blev det inget Bruksvallarna för mig denna helg, då det är full rulle på skidtävlingar där. Synd! Men jag orkade tyvärr inte. Det hade blivit för slitigt, mycket resande och släpande inom några få dagar. Måste vara här i Sthlm imorgon kväll igen.

Chip och tjo hej,

Yvonne

En reaktion på “Twist & Tango

Kommentera