Veckan som gått

Tillbaka blick på en händelserik vecka där känslor kantat vägen fram. Det tar på krafterna att åka jojo mellan allt som händer i ens liv. I måndags var jag på möte på Hardford i Linköping, där jag producerar produkterna. Efter att möte i 3 timmar kom det rök i korridoren där vi satt. Brandlarmet gick, och vi fick kravla ut genom fönstren. Tur att vi var på bottenvåningen. Sedan kom brandkåren, hela Linköpings brandförsvar dånar in på gården. Vi höll på och frysa ihjäl där vi stod och väntade.Det bolmade rök, och alla anställde undrade , är det på riktigt eller inte??
Det var det inte tack och lov, vi fick gå in igen efter 20 min, huttrande!
Bra övning!
Nu laddar jag för att heja fram Sverige mot Portugal!!! Kram och ha en fin helg. Yvonne

20131115-205351.jpg

20131115-205418.jpg

2 reaktion på “Veckan som gått

  1. Lis

    Skönt att det inte var någon större fara på taket och att ingen kom till skada. Men det måste ha varit nog så dramatiskt att uppleva tills faran var över.
    Ja, livet kan verkligen ta oss med på bergochdalbaneturer där vi kastas upp och ned mellan ytterligheter. Sorg övergår så småningom i ny tillförsikt och leder till nya tillfällen med glädje, samtidigt som stråk av smärta och saknad återkommer då och då. Då får vi minnas, ljuva och bitterljuva minnen…
    Var rädd om dig. Kram

    Svara

Kommentera