555 stycken tävlingsbidrag!!

Hej alla!

Idag kommer vi lägga ut vilka som vunnit i vår tävling om att ge bästa må bra tipsen.

Vi har fått en fantastisk respons, jätte jättekul tycker jag. Det har varit svår att att välja ut, faktiskt. Men vi kommer som sagt att lägga ut dom 20 främst utvalda bidragen, och även dom som vunnit. Kan vara kul att få läsa och få lite inspiration.

Jag är också väldigt glad ,att så många velat prova den nya ”Rosa”  YR hudvårdsserien. Vi har lite special erbjudanden inför julen givetvis, så har du inte provat? Passa på nu! Gå in på shoppen! Vi har ett body kit ( Body Lotion och Shower Cream) och ett face kit  ( Boosting Day Cream och Eye gel) .

Vi har sålt så bra så YR DEO är tyvärr slutsåld, vi väntar in den i lager snart igen. Den har slagit alla rekord, över förväntan! Det är också kul, fast det är ju inte bra att vi inte hunnit fyllt på, i den takt den tagit slut! Ber om ursäkt!

Håll utkik snart kommer listan på ” Bästa må bra” inspiratörerna.

Stor Kram Yvonne

5 reaktion på “555 stycken tävlingsbidrag!!

 1. Malin

  Hej hej!

  Har tyvärr missat denna tävling, den har inte varit här på din sida väl??
  Gillar dina produkter skarpt och de nya förpackningarna/färgen, absoluta favoriten är Instant Repair, mina flickor 7 år och 5 år är redan beroende av denna fantastiska kräm på läpparna och runt munnen som ofta nu i vintertid är narrig och röd. Får numera köpa 2 förpackningar varje gång, en till mig och en till dem!

  Undrar även om du kan ge tips på något bra schampo och balsam (gärna i olika prisklasser), tycker det är en djungel av produkter….

  Kram Malin

  Svara
 2. Yvonne

  Hej Vi kommer att ha fler tävlingar Malin!
  Kul att du gillar Instant repair, det är en perfekt produkt eftersom den inte innehåller något vatten.
  Därav bra på läppar som så väl små kinder!

  Schampo och Balsam,,
  – Ja det är alltid svårt. Just nu har jag haft ett fantastiskt schampo från Björn Axén, Organic heter serien. Det är ganska dyrt, men bra. Tror det kostade närmare 500 kr för 4-500 ml. Sedan är det ett balsam som man kramar i efter handduks torkat hår det är super bra för mig.
  Billigare varianter, har även Björn Axén.
  Wella har ok, produkter också för en vettig peng.

  Krm Yvonne

  Svara
 3. Malin

  Hej igen..
  Är det schampot som heter organic sensitive scalp du menar (beigeaktig flaska)? Har aldrig sett så stora flaskor av dem i handeln men finns kanske hos vissa frisörer? Är balsamet från samma serie?

  Såg att Björn Axe’n kommit med en helt ny serie som finns bla på kicks,har du testat något från den än?

  Hade gärna sett en bild på hårprodukterna du använder, om du har tid..
  /Kram Malin

  Svara
 4. Yvonne

  Hej,
  Jag har inte schampot där jag är just nu, det är i Sthlm och där är jag på torsdag. Den finns på Åhlens och är mer guldfärgad skulle jag vilja kalla det. Det är mer ett Moistrizing cream till håret, än ett balsam.
  Återkommer med bild senare i veckan.
  Kram Yvonne

  Svara

Kommentera