Det nalkas,,,underhållning

Hej hopp,, – ja nu är det action överallt.
Alla springer som tokiga, och skall hinna med så mycket som möjligt.
Själv är jag hemma i Östersund nu, och det är så skönt. Vi åker nog en sväng till Bruksvallarna över helgen, ännu skönare!! Borde väl kanske städa, – nej jag gör det på söndag kväll.
Om ni vill ha lie underhållning en stund, så gå in på fliken YR HUDVÅRD på hemsidan. Och klicka på Yvonne Ryding Filmer. Då får ni en liten utbildning på hur man använder produkterna, och vad dom innehåller .
Chip och tjo hej en stund, kram Yvonne

3 reaktion på “Det nalkas,,,underhållning

 1. Laila

  Hej Yvonne ! Nu har jag tittat på dina filmer. Jättebra och informativa. Jag gillar verkligen dina produkter och är så glad att Lindex nu har alla produkter som jag behöver. Finns YR i Taxfreebutiken på Arlanda ? Ska ut och resa i januari och tänkte köpa på mig lite extra då. Om du inte finns representerad där så tycker jag att det är skamligt. Du är en fantastiskt fin ambassadör för Sverige. Tänk att lilla Sverige har en Fröken Universum. God Jul och Gott Nytt År !
  Laila

  Svara
 2. Anna

  Hej hej. Jättekul att det kommit filmer där du visar. Nu hoppas jag att det är okej om du kan berätta lite vad du säger i filmerna, jag förstod lite vad du sa du är ganska tydlig när du pratar. Det jag undrar över är varför man måste smörja om halsen (för det gör jag aldrig )
  Ögon gel du duttar många gånger cirkla runt ögonen, är det för att motverka rynkor eller vad säger du i filmen?
  Och så, Facial Toner, jag använder aldrig vet inte varför man ska göra det ?
  Fantastiskt att det står frågor & svar, jättekul att läsa. Får jag ställa någon fråga där ??
  Trevlig 4:e advent! Kram, Anna

  Svara
 3. Yvonne

  Hej på er,
  Tyvärr finns vi inte representerade ute på Arlanda än. Däremot har vi funnits på vissa charter bolag då och då genom åren. Just nu finns vi på Thomas Cook.
  – Ja du Anna, det är mycket jag säger. Främst är detta filmer för butiksanställda som skall sälja mina produkter och inte har tid att gå in och lusläsa mina informations delar om varenda produkt. Eller inte har möjligheten att komma till mina utbildningar. Sedan tyckte jag at det kunde vara roligt för alla att kunna få möjligheten att se och ta del av dom.
  Jag pratar om varje produkt, som jag presenterar väldigt kort. Och sedan har jag en längre del där jag visar hur jag tycker man skall använda produkterna.
  Halsen är en del som man lätt glömmer, men den behöver också omvårdnad. Du märker det inte nu men när du blir äldre så kommer du att märka att även huden på halsen blir rynkig och slapp. Därav att man alltid drar ner all överflödig ansiktskräm på halsen. Även när du rengör ansiktet kan du ta med halsen på en gång.
  Ögon gelen, är paketerad på en roll -on. Det gör att den är enkel att applicera. När du applicerat den runt , så kan man dutta med fingertopparna om man känner att man behöver.
  Och vad det gäller ansiktvatten så är det lika viktigt som rengörings produkten. Dom går ihop. Tar bort det där sista av smuts och make up, och förbereder huden att ta emot ansiktskrämen på bästa sätt. Kram Yvonne

  Svara

Kommentera