Gott Slut och Gott Nytt År!!!

Nu snurra det gamla året, långsammare och långsammare.
Man ställer sig frågan , har det varit ett bra år??
Ömsom vin ömsom vatten, mycket slit, men man är frisk och det är guld värt.
För er som skrivit den där ” önske- lappen” för 2013, Nu är det dags att ta fram den ur gömmorna för att se om något av det du ville fokusera på. mål och önskningar slagit in.
Själv har jag gjort en lapp också, men
nu när jag skulle ta fram den har jag glömt var jag gömt den!! Bra ställe måste det varit!! Få leta lite. Men under tiden funderar jag på en ny inför 2014.
Puss o kram Yvonne

En reaktion på “Gott Slut och Gott Nytt År!!!

  1. Anna

    Åh, hittade du önskelappen till slut? När jag öppnade dagen före nyårsaftonen, till min stora besvikelse så hade jag inte kommit långt med många önskemålen. Men, som jag lär mig av din motto… Nya möjligheter! Så det är ingen ide att titta bakåt, det får jag göra en gång, sen skriva ny önskelapp & se till att vill jag önskemålen skall bli av, så är det enbart jag som kan se till det.
    Nya möjligheter!! 🙂 Tack för du är en sån inspiration för mig! Kram, Anna

    Svara

Kommentera