Kväll med Gasell

Igår kväll hade Dagens Industri sin årliga Gaselle premiering. Letsfaceit som jag jobbar med var nominerade, tyvärr vann inte i år. Kanske något annat år:)

Mycket folk och 1000 st representerade företag som  alla var  nominerade till Gasellpriser. Inspirerande, roliga idéer, väldigt  blandade branscher. Allt från Linas matkasse, till hårförlängning, hörlurar och allt annat. Det företag som blev årets super Gasell var just ett företag som kom på att göra trendiga hörlurar. Till skillnad för vanliga enkla hörlurar. Dom ökade sin omsättning på 4 år med över 10 000 gånger, och finns i 95 länder. Bara att Gratulera!

Själv träffade jag en mängd gamla vänner som man inte sett på länge. Bland annat träffade jag en kvinna som jag tycker är oerhört driftig , duktig och är en förebild för mig.

Anna Maria Corazza Bildt

 

Skärmklipp gasellbild Anna Coritza

Kommentera