Staying rosa överallt!

Det har inte kunnat undgå någon att jag är inne i min ” Rosa” period. Precis som dom flesta fem åriga tjejer har. Bara att jag har en etta bakom min femma,,,,
Nog om det, idag blev det en efterlängtad tur på skidorna. 16 km!!
Med bastu, mat, TV och lite glögg.
Mmmmm va skönt, imorgon tar jag mig ann julstöket och stressen. Imorgon får det bli!
Kramar Yvonne

20131221-211905.jpg

20131221-211955.jpg

20131221-212008.jpg

2 reaktion på “Staying rosa överallt!

 1. Anna

  Hej Yvonne, Haha, rosa är en underbar färg, dessutom min favoritfärg med!!! Skulle mer än gärna äga en sån bil som du har, va häftigt..! Kan tänka mig att du/din bil blir rejält uttittad av andra eller hur? Vill fråga en sak, efter att ha använt de härliga produkter som jag fick hem Shower & Body. Eftersom de är i pump nu ( hade med tuber förr ), undrar om inte doften försvinner eller finns de alltid kvar även om det är pump nu. De är verkligen sköna & behagliga =)

  Kram, Anna

  Svara
 2. yvonne

  Hej Anna,
  Parfymen i produkterna finns alltid kvar, det spelar ingen roll hur produkterna är förpackade.
  Jag tycker själv att det blev mycket bättre med pumpar. Stora tuber blir en aning jobbiga att hålla på med.
  Kram Yvonne

  Svara

Kommentera