Att finnas till!

Min helg blev lite annorlunda än vad jag hade jag hade räknat med. Jag skulle träna, och såsa omkring och bara vara. Istället fick jag vara med om något så fint men också tragiskt. En av mina äldre väninnor, behövde all stöttning på lördag morgonen, då hennes älskade man avled. Jag var med henne hela dagen. Var med henne vid sista farväl, stötta henne vid hemkomst till en tom lägenhet, se till att hon får något att äta och försöka trösta från den största chocken. Givetvis kommer det ta tid, men den känns bra att kunna hjälpa till när det behövs. Nu är det inte länge sedan min kära mormor vandrade vidare, och allt kommer tillbaka till en när sådant här händer. Livet är till låns, och det på går precis framför näsan.

Tack och lov är vi många väninnor, som kan stötta henne, så hon inte skall känna sig ensam i den tomma lägenheten.

Snabba kast, igår var det övningskörning  nästan hela dagen. Min yngsta dotter håller på med körkortet, och det börjar dra ihop sig för uppkörning. Visst, det kanske inte var det ultimata övningskörningsvädret, men det gick bra. Många rondeller blev det!

Att finnas till och finnas till för andra, är livet!

Kram Yvonne

bild vacker bild feb-13

3 reaktion på “Att finnas till!

 1. Monica

  Så fint gjort att stötta och finnas till hands, inte länge sedan min egna pappa somnade in så jag vet hur det känns, kram och tack för en bra blogg och bra produkter

  Svara
 2. Anna

  Sån tragedi! Du är en fin vän till din väninna, & skönt att hon inte är ensam. Det är det viktigaste! Helt rätt att livet är till låns, & bra motto det sistnämnda…! Jag & en gammal god väninna återknöt kontakten förra veckan efter 15 års noll kontakt, & det är jag så glad för. För livet är alldeles för kort för att inte ha kontakt, eller att finnas för andra som du skrev. Bamsekram till dig , Anna

  Svara
 3. Yvonne

  Skönt att höra ni också vill finnas till, inte bara för er själva utan också för andra.
  Det något som vi alla borde funderar över och agera utifrån mer, än vad vi gör. Tyvärr tar egot över lite för mycket i vår värld idag.
  Se Mandela filmen, då får man det ännu mer bekräftat vad man kan åstad komma med kärlek. Kram Yvonne

  Svara

Kommentera