Brrrr sa Kasper

Idag är det så där riktigt gråkallt här i Stockholm. Det är – 4 men det känns som -15. Det är många som klagar över torra händer, kyla allergi på huden , och torrhet i huden i ansiktet. Var extra noga med att smörja in händerna några gånger under dagen, och sist precis när du lagt dig för natten. Visst är det bra att ha en handkräm, men man kan också ta det man har till hands, Kropps produkt, ansiktsprodukt vad du har, bara man gör det. Det viktigt att man använder handskar eller vantar när man är ute. Kylan påverkar inte bara händerna utan även naglarna blir sköra i kylan.  Från YR så kan du använda, Instant Repair, Body lotion, Body oil och Enriching night cream.

I ansiktet använder jag Enriching night Cream både dag och natt, just nu. Det behöver jag då kontorsluften är väldigt torr och varm, och det är kall ute. Huden behöver all stöttning och skydd den kan få!

Stor kram och trevlig helg!

Yvonne

 

2 reaktion på “Brrrr sa Kasper

 1. Anna

  Hej hej Yvonne , hur står det till? Undrade i ” vinnar inlägget ” om det var en YR broschyr, för jag önskar få hem en till mig, då jag är intresserad av att läsa. tycker det är kul ! Betalar gärna om det kostar något, även undrar jag om jag skulle få kunna ett foto med autograf på från dig. Fast jag fick av dig från Marieberg Galleria våren 2004. Men foto har jag inget, så därför önskar jag mig ett – betalar gärna för den med – ! 🙂 Ja kallt säger Casper här med i Örebro, är väldigt noga med att smörja & fukta hela kroppen, ansiktet & händerna. Har långa naturliga naglar, märker att de blir sköra på en gång om jag inte smörjer, så jag är noga. Ha en fortsatt fin helg ! Kram, Anna

  Svara
 2. Yvonne

  Hej hej,
  Då skall jag komma ihåg att skicka det till dig i början på veckan!!
  Lyllos dig som har långa naturliga naglar. Mina blir inte så långa då jag har ett ” grabbigt” sätt att ta tag i grejer och hugga sta. Då tar naglarna stryk, och går gärna av då jag är så oförsiktig. Men det hjälper när jag sätter på ett skyddande nagelack och smörjer in mig noga för att skydda från kyla.

  Kram Yvonne

  Svara

Kommentera