En lycklig vinnare

Här fick jag ett tack mail från Åsa som var vår tredje pristagare, i vår tävling som vi hade innan Jul.  Här är Åsas må bra tips! Jättebra inför början av en ny vecka. Tack Åsa! Kram Yvonne

Åsa :  Varje morgon när jag vaknar, är jag tacksam över att jag är frisk. För att hålla mig frisk och må bra försöker jag tänka positivt. Utsidan måste må bra likaväl som insidan. Varje dag ser jag till att jag rör på mig på olika vis. Simma 1000m, lång, snabb stavpromenad även om det regnar/snöar och blåser, dans, cykla, skidåkning. Ser också till att vara ute och få frisk luft varje dag. Jag har också lyckan att ha släkt och vänner som berikar min tillvaro enormt. Jag vågar göra saker ensam: Gå på bio, teater, dans, kryssning m m. Jag lever nu! Jag måste våga något för att vinna något!

Vinnare Webb tävlingen

En reaktion på “En lycklig vinnare

  1. Anna

    Tack Åsa, för läsning av dina tips & GRATTIS!! 🙂

    Yvonne, jag såg YR broschyr på hennes bord , vad innehåller den om dina produkter eller ? jag skulle vilja gärna få hem en till mig, jag betalar gärna om den kostar något ? jag gillar att läsa, & ”lära” mig nytt, det är kul & intressant..! Kram, Anna

    Svara

Kommentera