För kropp o själ

Det har varit viktigt för min kropp och själ att bara fått varit, dessa passerade helger.
Den bästa gåvan du kan ge dig själv, lugn och stillhet för själen. Få tänka till punkt, i lugn o ro utan att bli avbruten.
Och kroppen har fått njutit av både god mat, men också fått röra på sig ute i naturen. Tyvärr så är det inte så mycket snö i Östersund ( uppe på stadion förstås, om man vill åka skidor) men is finns det.Titta på dessa fantastiska bilder från promenaden på eftermiddagen idag. Storsjön har is på sina ställen. Jag tillhör inte dom modiga långfärds åkare men jag måste medge att det såg skönt ut idag. Annars älskar jag att åka skridskor!
Kram Yvonne

20140106-011554.jpg

20140106-011606.jpg

20140106-011624.jpg

6 reaktion på “För kropp o själ

 1. Monica

  Vilka härliga bilder ! Såg att halva mitt inlägg försvann igår. Ville också fråga dig, jag har haft problem med milier men tycker dem lugnat ner sig lite sen jag började använda dina produkter, vad tror du ? Sen undrar jag om det finns face scrub i din serie? Ha det gott,kram Monica

  Svara
 2. Anna

  Det har du så rätt i ! Jätteviktigt för kropp & själ. Underbara utsikter på bilderna, wow! Promenader i naturen, & att vara med Chelsie (hunden) i tystnad är den bästa gåvan för mig.

  Kram, Anna

  Svara
 3. Yvonne

  Hej igen, Monica jag tror att du kanske masserar mer, och sedan innehåller inte produkterna mineraloljor, vilket kan bli för fett för vissa hudtyper som kan få milier.
  Därför tror jag det blivit lite bättre! 🙂
  Kram Yvonne

  Svara
 4. Susanne

  Hej Yvonne! Härliga foton som vanligt! 🙂 Jag reste över till Gotland under nyår, vackert fast det var mitt i vintern. Havet skiftade faktiskt i grönt och det blåste rejält men det var en upplevelse och jag hade underbart sällskap med mig! Vill önska god fortsättning till er alla på bloggen, KRAM Susanne

  Svara
  1. Anna

   Hej Susanne, Åh vad härligt du varit i Gotland, det ligger även varmt om mitt hjärta. Min gammelmormor & mormor kommer därifrån, så jag varit där många gånger. Senast jag var där var maj 1997 (!) Måste dit nån gång. Önskar även dig en God fortsättning. Kram, Anna

   Svara

Kommentera