Trettondags bal

– Nej någon bal blir det inte för min del, denna trettonhelg. Det blir nog att städa ut julen, för på tisdag kallar jobbet. Och då blir jag borta ett tag igen. Så det är nog bäst att snygga till innan jag drar. Det blev en kort jul för mig. Hann inte uppleva december med dess julpynt, så värst länge. Egentligen blev det pyntat några dagar före julafton, här hemma. Lite synd tycker jag, för jag älskar den härliga atmosfären som julpyntet bidrar med.
Ja ja inget mer med det. Nu får man se fram emot påskriset! Bilden blir ett minne från denna jul.
Stor kram Yvonne

20140104-013340.jpg

6 reaktion på “Trettondags bal

 1. Monica Olsson

  Hej önskar dig god fortsättning och vill tacka för härlig blogg. Har nu investerat i dina produkter och är supernöjd, krämerna går in så himla fort inget kladd

  Svara
 2. Anna

  Hej Yvonne, god fortsättning på det nya året.! Vill först härmed, tacka för att du lade ned tid & skrev mycket, vad du sade på filmerna. Och förklarade varför man skulle sköta om halsen med, för det har jag faktiskt aldrig gjort. Nu har det gått över en vecka, & jag rengör halsen dagligen faktiskt, kändes lent & rent!! Har även börjat peela halsen med när jag duschar & skrubbar kroppen, fast då med body scrub & ansikts peeling förstås 🙂 . Nu vill jag rådfråga dig, min moster fyller 60 år nästa vecka, hon är lätt superallergisk mot många produkter med starka dofter parfym m.m. Hon klarar inte ens gå in på Body Shop, för då börjar allergireaktioner komma fram på en gång..! Jag tänkte om dina produkter som Body & Shower kan passa henne, vad tror du? Jag är så förtjust i dina produkter, & instant repair kan jag inte vara utan..! Kram, Anna

  Svara
 3. J

  Jag gillar verkligen dina produkter och den nya stilen med rosa, är så fint (det gamla var också fint).
  Önskar att det kommer att finnas fler ansiktskrämer som tidigare, då det nu ”bara” finns två.
  Men jag gillar de som finns och doften på dina produkter är underbar!

  Svara
 4. Ulla

  Hej Yvonne!
  God fortsättning! Jag undrar om du kan ge tips på bra ansiktsbehandlingar som är bra för mogen hud (jag är drygt 50 år)? Det finns så mycket, bl.a. NBE1000. Vad skulle du föreslå? Jag vill ha något som fräschar upp huden och, om möjligt, reducerar linjer… 🙂 Tack på förhand!

  Svara
 5. Yvonne

  Hej på er!
  Först o främst, tack för alla fina lovord om produkterna, det värmer!
  Kul att du är så nöjd , Monica!
  Anna , så roligt att du är så intresserad. Du ser vad bra vård ger resultat

  Svara
  1. Yvonne

   Hm,, Hej på er! Ser att mitt fullständiga svar inte kommit med. Hm knepigt?
   Ulla till dig skulle jag rekommendera en fuktighetsbehandling för ansiktet. Att tillföra fukt till huden är det största miraklet till mindre rynkor. Så jag skulle ta en behandling med fuktmask, och massage. Jag är väldigt försiktig vad det gäller syra behandlingar. Vi häruppe i norden har oftast, väldigt torr och skör hud. Det kan bli väldigt tokigt om man inte är försiktig. Nu har jag personligen aldrig provat NBE 1000 , den ser i och för sig intressant ut. MEN elektriskt ?? – Nja jag vet inte. Det beror vilken typ av hud du har. Är du ganska normal i huden, så är det nog ok, att testa. Men är du lite skör skulle jag vara försiktig.
   Kram Yvonne

   Svara

Kommentera